6943077166 Άλιντα, Λέρος karantanis2020@gmail.comΚαραντάνης Θεολόγος
Τεχνική Εταιρεία Αποφράξεων - Αποφράξεις & Καθαρισμός Βόθρων - Καθαρισμός Δικτύων Αποχέτευσης -
Συντήρηση και Επίβλεψη  Βιολογικού - Τεχνική Εταιρεία Αποφράξεων - Λέρος Δωδεκάνησα

Η εταιρεία μας με εμπειρία χρόνων στο χώρο της εκκένωσης βόθρου και όλων των συναφών υπηρεσιών αναλαμβάνει με επαγγελματισμό Μεταφορές λυμάτων - αποφράξεις - καθαρισμοί βιολογικού σε όλα τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες. Το έμπειρο τεχνικό μας προσωπικό με τη χρήση των εξελιγμένων μηχανημάτων και εργαλείων έρχεται στο χώρο σας για να αναλάβει το έργο της συντήρησης βόθρου. Διαθέτουμε αντλίες υψηλής αναρρόφησης οι οποίες θα αδειάζουν το βόθρο από τα υγρά λύματα αλλά και από τα στερεά απόβλητα που σχηματίζονται. 
Ο ιδιόκτητος στόλος των βυτιοφόρων οχημάτων μας είναι σε θέση να μεταφέρει με ασφάλεια και χωρίς διαρροές τα αστικά απόβλητα μέχρι τους χώρους επεξεργασίας τους.
Τα οχήματά μας είναι διαφόρων χωρητικοτήτων και μπορούν να εξυπηρετήσουν οποιονδήποτε όγκο λυμάτων.

Μεταφορές λυμάτων όλο το 24ωρο!

 

 

Συντήρηση και Επίβλεψη  Βιολογικού

Συντήρηση και Επίβλεψη Βιολογικού

Εγγυόμαστε την υψηλή σταθερή ποιότητα καθαρισμού των λυμάτων, την μείωση των εξόδων και την μείωση του προσωπικού που θα απασχοληθεί για την συντήρηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καθαρισμός δικτύων αποχέτευσης

Καθαρισμός δικτύων αποχέτευσης

Ο καθαρισμός του δικτύου αποχέτευσης παίζει σημαντικό ρόλο στην υγιεινή ενός σπιτιού ή ενός κτιρίου. Τα δίκτυα αποχέτευσης, μικρά ή μεγάλα, με την πάροδο του χρόνου, μαζεύουν κατάλοιπα από τα διερχόμενα νερά και δημιουργούν διάφορα προβλήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ